Activity 1 - 3 (27 Maret 2024)

Activity 1

1. Are you familiar with those types of piggy banks?

Answers : yess

2. Do you use them to save your money?

Answers : I used a piggy bank when I was little but now I don't used it

3. Why do you use them? Why don't you use them?

Answers : Because now im using e-money

4. Which one do you think is more effective, saving your money in the piggy bank or in a bank? Why do you think so? 

Answers : in a bank, bcz it's more safe


Activity 2

1. Mention three things you need to set a budget. 

Answers : Discipline, planning, and prioritization

2. How many steps are there to plan your budget?

Answers : there are four steps to plan your budget

3. What is the first step?

Answers : The first step is to determine a monthly budget according to needs

4. What is the last step?

Answerss : adjust budget as needed throughout the budget cycle, including monitoring expenses and income


Activity 5 

1. Who is (manageable) student in your class?

Answers : Who is the most manageable student in your class?

2. Is the supermarket (crowded) on weekend?

Answers : Is the supermarket more crowded on weekend?

3. What is (popular) social media among teenagers?

Answers : What is the most popular social media among teenagers?

4. Is visiting traditional market (enjoyable) than visiting modern market?

Answers : Is visiting traditional market more enjoyable than visiting modern market?

5. Which one is (effective) payment for online shopping, cash or bank transfer?

Answers : Which one is the most effective payment for online shopping, cash or bank transfer?

6. Is learning a local language (hard) than learning a foreign language?

Answers : Is learning a local language harder than learning a foreign language?

7. Which one is (practical), shopping online or offline?

Answers : Which one is more practical, shopping online or offline?

8. Is saving money through ATM (easy) than through a bank teller?

Answers : Is saving money through ATM easier than through a bank teller?

9. What is (helpful) money management application?

Answers : What is the most helpful money management application?

10. When is (good) time for saving money?

Answers : When is the best time for saving money?

Komentar

Postingan populer dari blog ini

All about me 😵‍💫 >>>>